TURBEM’de Yeni Dönem Kayıtları Başladı

Turgutlu Belediyesi Eğitim ve Kurs Merkezinde (TURBEM) 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı için sınav hazırlık kurslarına kayıtlar başladı.

Turgutlu Belediyesinin eğitim alanında hayata geçirdiği önemli projelerin başında gelen TURBEM’de yeni dönem kayıtları başladı. Liselere Geçiş Sınavı’na (LGS) hazırlanan 8. sınıflar ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan 12. sınıf ve mezun öğrencilere eğitim desteği sunan TURBEM’de 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı için sınav hazırlık kurslarına kayıtlar, 15 Haziran-15 Eylül tarihleri arasında Atatürk Bulvarı üzerinde yer alan TURBEM Binası’nda yapılacak.

Sınav hazırlık kursları hakkında 0236 312 73 01 ve 0236 313 21 22 numaralı telefonlar üzerinden detaylı bilgi alınabilir.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Kentimizde eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak adına öğrencilerimize eğitim desteği verdiğimiz TURBEM’de yeni dönem için sınav hazırlık kurslarına kayıtlarımız başladı. Öğrencilerimizin bu dönemde de sınav hazırlık süreçlerinde yanlarında olacağız” şeklinde konuştu.