TURBEM’de Yeni Dönem Kayıtları Devam Ediyor

Turgutlu Belediyesi Eğitim Merkezine (TURBEM) yeni dönem için 8, 12. sınıflar ile mezun öğrencileri kapsayan sınav hazırlık kurslarına kayıtlar devam ediyor.

Lise ve üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere yönelik faaliyet gösteren TURBEM’de yeni dönem kayıtları sürüyor. TURBEM’de 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı için sınav hazırlık kurslarına kayıtlar, 15 Eylül 2022 Perşembe gününe kadar Atatürk Bulvarı üzerinde yer alan TURBEM Binası’nda yapılacak.

Sınav hazırlık kursları hakkında 0236 312 73 01 ve 0236 313 21 22 numaralı telefonlar üzerinden detaylı bilgi alınabilir.

TURBEM’de yeni dönem kayıtlarının devam etmesi ile ilgili konuşan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Gençlerimizin eğitimi için hizmete sunduğumuz Eğitim Merkezimizde yeni dönem kayıtlarımız devam ediyor. TURBEM’e kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerimizi Atatürk Bulvarı üzerinde yer alan TURBEM binamıza bekliyoruz” dedi.