Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Daşkan’dan Su Baskınlarının Yaşandığı Noktalarda İnceleme

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, yaşanan kuvvetli yağış nedeniyle su baskınlarının yaşandığı Fatih Sanayi Sitesi’nde ve Cumartesi Pazarı’nda incelemelerde bulundu.

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, merkez ve kırsal mahallelerde etkili olan kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle herhangi bir sorun yaşanmaması adına çalışmalarını sürdürdü. Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, Fen İşleri Müdürü Elif Ceren Müftüoğlu su baskınlarının meydana geldiği Fatih Sanayi Sitesi’nde ve Cumartesi Pazarı’nda incelemelerde bulundu. Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan yağıştan olumsuz etkilenen esnafa ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz şiddetli yağmur ve fırtına nedeniyle sorun yaşanan noktalarda çalışmalarını gerçekleştirdi. Su baskınlarının yaşandığı Fatih Sanayi Sitesi'nde ve Cumartesi Pazarı’nda incelemelerimizi yaparak esnafımıza ve yoğun yağıştan etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi paylaştık. Yağıştan zarar gören tüm hemşehrilerimize bir kez daha geçmiş olsun diliyorum” ifadelerini kullandı.