Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Şehit ve Gazi Ailelerini İftar Sofrasında Ağırladı

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve protokol üyeleri, şehit aileleri, gaziler ve aileleriyle iftar programında bir araya geldi. Tutulan oruçların kabul olmasını dileyen ve ailelerin Ramazan Bayramını kutlayan Başkan Çetin Akın, “Kendi aramızda olduğumuz sürece siyaset yapmadık, yapmayacağız çünkü sizler, bizler için çok kutsalsınız” dedi.

Turgutlu Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına, Başkan Çetin Akın ile eşi Sabriye Akın, kızı Gülce Akın, Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, Turgutlu İlçe Jandarma komutanı Binbaşı Halim Karaer, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Mithat Erden, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Turgutlu şubesi adına Sadık Özdemir, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Turgutlu Sorumlusu Ahmet İlter katıldı.

Turgutlu Belediyesi tarafından şehit aileleri, gaziler ve aileleri onuruna iftar programı düzenlendi. Orta Park kafeteryada gerçekleşen iftar programında Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, şehit aileleri, gaziler ve ailelerini iftar sofrasında ağırladı. Konukları kapıda karşılayan Başkan Akın, iftar yemeği öncesinde konuklarla sohbet etti. İftar programının sonunda Başkan Çetin Akın, Başkan Yardımcıları Fırat Honaz ve Mithat Erden şehit aileleri ve gazilere “Vatan Size Minnettar” yazılı plaket takdim etti.

Sizler, bizler için çok kutsalsınız”

Turgutlu Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında konuşan Başkan Çetin Akın şu ifadeleri kullandı:

“Malum siyasi bir sürece girdik bu yüzden buraya mikrofon koymadık. Kendi aramızda olduğumuz sürece siyaset yapmadık, yapmayacağız. Çünkü sizler, bizler için çok kutsalsınız. Burada evlatlarını toprağa verdiğimiz ailelerimiz, gazilerimiz ve bu vatanı kurarken atalarımızla beraber savaşan ağabeylerimiz var onun için burası siyaset yapma yeri değil diye bu konuşmayı yaptık. Öncelikle bu ayda tuttuğumuz oruçların kabul olmasını diliyorum. Önümüzde Ramazan Bayramımız var bu vesileyle bayramımızın mübarek olmasını diliyorum. Geldiğiniz için, katıldığınız için ve bizlere destek verdiğiniz için çok mutluyum.”