Turgutlu Belediye Ekipleri Kent Genelinde Kesintisiz Çalışıyor

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kent genelinde vatandaşların istekleri ve planlama dahilinde eş zamanlı çalışmalarına devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yaz kış demeden kent genelinde yol yenileme, tamirat ve tadilat çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında ekipler tarafından Yedi Eylül Mahallesi Kutluk ve Kelebek Sokakta yol yenileme çalışmalarına devam edilirken Cumhuriyet Mahallesi Hanımeli Sokakta yol yenileme çalışmaları sona erdi. Ekipler aynı zamanda altyapı hizmetleri sonucunda kazılan Akın Sokak ve Rençber Sokakta parke tamiratlarını sürdürürken Doruk, Şehit Samet Yılmaz, Zeki, Çanakkale, Harekatı Milliye, Şehit Ekrem Kaygısız, Mezarlık, Gonca, Güneş, Anı, Şehit Bekçi Ali Karakuzu Sokakta parke tamirat çalışmaları ile Akköy Mahallesinde parke taşı döşeme çalışmalarını tamamladı.

Park ve oyun alanları yenileniyor, bakımlar yapılıyor

Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler daha modern ve yeşil bir Turgutlu için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda kent genelinde bulunan parklar, okullar, çocuk oyun alanları, camiler, ortak kullanım alanlarının bakımı ve onarımı düzenli olarak yapılıyor. Çalışmalar neticesinde ekipler, Selçuk Duracık Parkı’nda çim ekimi, Turgutlu Bedensel Engelliler Derneği’nde iç ve dış cephe ile Derbent Mahallesinde bulunan çocuk oyun gruplarının boyama çalışmalarını tamamladı. Ayrıca ekipler Sarıbey Camisi’nde boyama çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Kent genelinde tamamlanan ve devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, merkez ve kırsal mahallelerimizde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Vatandaşlarımızın talep ve isteklerini dikkate alarak yaptığımız planlamalar sayesinde kentimizi daha modern ve yeşil hale getiriyoruz. Ayrıca okullarımızı, camilerimizi ve vatandaşlarımızın sık kullandığı alanları yeniliyor, bakımlarını yapıyoruz. Kentimizin her noktasına hizmet götürmeye devam edeceğiz. Bütün ekip arkadaşlarıma çalışmalarından dolayı teşekkür ederim” dedi.