#

Turgutlu Belediye Kadın Basketbol’un Rakibi Fenerbahçe Gelişim

Turgutlu Belediye Kadın Basketbol TKBL 2. hafta müsabakasında Turgutlu Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda Cumartesi günü 14.30’da başlayacak maçta Fenerbahçe Gelişim ile karşılaşacak.

Türkiye Basketbol Fedarasyonu Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde ilk hafta mücadelesinde Karşıyaka Çarşı Koleji’ni deplasmanda yabancı oyuncusundan yoksun oynayarak 75-68 yenerek müthiş bir başlangıç yapan Turgutlu Belediyespor’da Fenerbahçe Gelişim maçı hazırlıkları devam ediyor.

TKBL 2. hafta mücadelesinde Turgutlu Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda saat 14.30’da başlayacak müsabakada salona maksimum 1250 seyirci alınabilecek.

Basketbol Fedarasyonunu’nun açıkladığı;

“Aşı takvimini tamamlamış kişiler son aşı tarihini takip eden 14. günden itibaren 180 gün süre ile seyirci olarak salona alınacaktır.

Covid-19 geçirmiş ve izolasyon süreçlerini tamamlamış kişiler 180 gün süre ile seyirci olarak salona alınacaktır.

12 yaşını tamamlamış ve henüz Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği aşı yaş grubuna dahil olmamış kişiler, müsabakalardan en fazla 48 saat önce PCR testi yaptırması ve test sonucu negatif olması şartıyla salona alınacaktır.

Seyircilerin salona girişlerinde aşı kartı ve hes kodu kontrolü yapılacaktır.” kurallar çerçevesinde maça girişler ücretsiz olacak.

Mücadele gücü yüksek bir takım olduklarını belirten Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Deniz Olgun: “Kazanırken de kaybederken de sahaya mücadelesini koyan bir takım olacağız. Kendi sahamızda ilk maçımıza çıkacağız. Savaşan, mücadele eden bu takıma destek olmak üzere tüm sporseverlerimizi maçımıza bekliyoruz. ”şeklinde konuştu.