Turgutlu Belediye Meclisi Son Toplantısını Gerçekleştirecek

Turgutlu Belediye Meclisinin 2019-2024 dönemine ilişkin son meclis toplantısı, 5 Mart 2024 Salı günü saat 18.00’da Turgutlu Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek.

Turgutlu Belediye Meclisinin 2019-2024 dönemini kapsayan son meclis toplantısı 5 Mart 2024 Salı günü saat 18.00’da Turgutlu Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşecek. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın başkanlık edeceği Mart Ayı Meclis Toplantısında 7 madde görüşülüp karara bağlanacak. Meclis toplantısı aynı zamanda Turgutlu Belediyesinin Facebook sayfasından canlı olarak yayınlanacak.

Mart Ayı Meclis Toplantısının gündem maddeleri şu şekilde:

Gündemin birinci maddesinde, “2024 yılı Şubat ayı Olağan Meclis toplantısına ait toplantı tutanağı ve Meclis kararlarının görüşülmesi.” Gündemin ikinci maddesinde, “İlçemiz Ergenekon Mah. Ahmet Sıtkı Efendi Sokak İzmir-Ankara Asfaltı üzeri Opet Akaryakıt İstasyonu arka tarafında bulunan lastik tamir dükkanında 21/02/024 tarihinde çıkan yangından dolayı zarar gören işyeri sahibi Hüseyin ÖZYİĞİT'e yardım yapılması hususunun görüşülmesi.” Gündemin üçüncü maddesinde, “Manisa Valiliği Devir Tasfiye ve Paylaştırma Komisyonunun 31.03.2017 tarih ve 234 sayılı kararı doğrultusunda, mülkiyet Belediyemiz Başkanlığına ait Çatalköprü Mahallesi (eski 0 ada360 parsel) 141 ada 1 parsel sayılı taşınmazın Çatalköprü Köyü Spor Kulübü Derneğine tapu devrinin yapılması talebinin görüşülmesi.” Gündemin dördüncü maddesinde, “Belediyemiz Hukuk İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan Çalışma Yönetmeliğinin kabulü hususunun görüşülmesi.” Gündemin beşinci maddesinde, “Belediyemiz Norm Kadro Cetvelinde bulunan 1 nci Dereceli Boş Ayniyet Saymanı Kadrosunun, 6’ncı Dereceli Ayniyet Saymanı Kadrosu ile değiştirilmesi hususunun görüşülmesi.” Gündemin altıncı maddesinde, “ 2024/4 No' lu İmar Komisyon Raporunun görüşülmesi.”

Turgutlu Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı gündemin yedinci ve son maddesi olan dilek ve temenniler bölümünün ardından sona erecek.