#


Turgutlu Belediyesi 2.Toplu Sünnet Şöleni İçin Hazırlıklarına Başladı

Turgutlu Belediyesi ile Turgutlu Kadınlar Kulübü Yardımlaşma Derneği iş birliğiyle bu yıl “Toplu Sünnet Şöleni”nin ikincisi düzenlenecek. “2.Toplu Sünnet Şöleni” için kayıtlar ise başladı.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşların her zaman yanında olan Turgutlu Belediyesi, çocuklarına sünnet düğünü yapmaya imkanı olmayan aileler için “2.Toplu Sünnet Şöleni” düzenleyecek. Turgutlu Kadınlar Kulübü Yardımlaşma Derneği ile birlikte organize edilecek olan şölende, çocuklar ve aileler unutulmaz bir gün yaşayacak. Pandemi sebebiyle iki yıldır ara verilen sünnet şöleninde 5-12 yaş grubu arasındaki çocuklar ücretsiz sünnet ettirilecek. 11 Şubat 2023 Cumartesi günü düzenlenecek şölen kapsamında sünnet kıyafetleri de ücretsiz olarak hayırseverler tarafından karşılanacak.

“2.Toplu Sünnet Şöleni” için 24 Kasım Perşembe günü itibariyle başlayan kayıtlar 23 Aralık Cuma gününe kadar devam edecek. Kayıt yaptırmak isteyen aileler Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne gelerek veya 0236 313 21 22 numaralı telefona ulaşarak gereken işlemler için bilgi alabilirler.

2.Toplu Sünnet Şöleni’nin detayları görüşüldü

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Gökmen, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sorumlusu Metin Akgül ile birlikte Turgutlu Kadınlar Kulübü Yardımlaşma Derneği Başkanı Alev Güzel ve dernek üyeleriyle toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Toplu Sünnet Şöleni’nin hazırlıkları ve detayları görüşüldü.

Sünnet şölenimiz gelenekselleştirmeye çalıştığımız organizasyonlardan bir tanesi”

Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Gelenekselleştirmeye çalıştığımız organizasyonlardan bir tanesi sünnet şölenimiz. Bunun ilkini daha önce gerçekleştirmiştik. Pandemi sebebiyle ikincisini bu yıl yapmayı planladık. Sünnet düğünümüz, 11 Şubat tarihinde gerçekleşecek ama biz, 24 Kasım Perşembe günü itibariyle çocuklarımızın kayıtlarını almaya başladık. Bu sene sünnet organizasyonumuzu Turgutlu Kadınlar Kulübü ve Yardımlaşma Derneğimiz ile ortaklaşa gerçekleştireceğiz. Onlara da şimdiden emekleri ve katkıları için teşekkür ediyorum” dedi.

Bu organizasyonda bulunmaktan onur duyuyoruz”

Turgutlu Kadınlar Kulübü Yardımlaşma Derneği Başkanı Alev Güzel ise, “Turgutlu Belediyesi ile birlikte bu organizasyonun paydaşı olmaktan dolayı onur duyuyoruz. Dernek olarak en sevdiğimiz şey çocukları mutlu etmek. Başkanımız Sayın Çetin Akın böyle bir davette bulununca biz de koşarak geldik. Bu anlamda da hayırseverlerimiz ile ihtiyaç sahibi ailelerimizi buluşturmuş olacağız. Turgutlu Kadınlar Kulübü Yardımlaşma Derneği olarak hayırseverlerimizin desteğiyle çocuklarımızın sünnet kıyafetlerini almayı düşünüyoruz. Buradan hayırseverlerimizin desteğini bekliyor, bu mutluluğa ortak olmalarını istiyoruz” ifadelerini kullandı.