#

Turgutlu Belediyesi 2022 Yılının Son Haftalık Haber Bültenini Yayınladı

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninin 48.bölümü yayınlandı. Bülten videosu Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Turgutlu Belediyesi, 2022 yılının son haftalık haber bültenini kamuoyuyla paylaştı. Bültende bu hafta; Başkan Çetin Akın’ın hemşehri dernekleri ile ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündeme dair değerlendirmelerde bulunması, Atatürk Kültür Merkezi Lise Tiyatro Ekibi tarafından hazırlanan “Hisseli Harikalar Kumpanyası” tiyatro oyununun izleyiciyle buluşması, Turgutlu Kent Müzesi’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmet Piriştina İzmir Kent Arşivi ve Müzesi tarafından düzenlenen “İzmir’in Yüzyılı Sempozyumu’nda” temsil edilmesi, Dr. Hüseyin Orhan İlkokulu öğrencilerinin Kent Müzesine gerçekleştirdiği ziyaret yer aldı. Bültende ayrıca Turgutlu Belediyesinin, Sosyal Demokrasi Vakfı tarafından düzenlenen “Cinsiyet Eşitlikçi Dönüşüm Ödülleri” programı çerçevesinde kadın basketbol ve kadın voleybol takımları projesiyle mansiyon ödülüne ve “Türkiye’deki Sosyal Demokrat Belediyelerin Toplumsal Cinsiyet Alanında Sunmuş Oldukları İyi Örnekler” kitabında yer almaya hak kazanması, TURBELDAK’ın gerçekleştirdiği yürüyüş etkinliği ile Temizlik İşleri, Fen İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğünün hafta boyunca sürdürdüğü çalışmalar paylaşıldı.

Haftalık Haber Bülteni, her hafta salı günü Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında yayınlanıyor.