#

Turgutlu Belediyesi 2023 Yılının İlk Konferansını Gerçekleştirdi

Turgutlu Belediyesi ile Atatürkçü Düşünce Derneği Turgutlu Şubesi tarafından düzenlenen, Prof. Dr. Tolga Yarman’ın konuşmacı olarak katıldığı “Enerji Savaşları Göbeğindeki Türkiye’ye 2023 Seçimlerine Dönük Uyarılar” söyleşi ve konferans programı eski belediye binasında yapıldı.

Turgutlu Belediyesinin Atatürkçü Düşünce Derneği Turgutlu Şubesi ile birlikte gerçekleştirdiği “Enerji Savaşları Göbeğindeki Türkiye’ye 2023 Seçimlerine Dönük Uyarılar” söyleşi ve konferans programında Prof. Dr. Tolga Yarman, önemli bilgiler aktardı. Eski belediye binasında düzenlenen programda Prof. Dr. Tolga Yarman, yaşanan enerji savaşlarının Türkiye’ye yönelik etkileri hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Türkiye’nin içinde bulunduğu durum ve yapılması gerekenler üzerine de konuşma yapan Prof. Dr. Yarman, 2023 seçimleri öncesinde tavsiyelerini ve uyarılarını da paylaştı. Program, soru cevap bölümünün ardından sona erdi.

“Enerji Savaşları Göbeğindeki Türkiye’ye 2023 Seçimlerine Dönük Uyarılar” söyleşi ve konferans programına Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, Atatürkçü Düşünce Derneği Turgutlu Şubesi Başkanı Mehmet Halıcıoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Turgutlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Sivrikaya katıldı.

Türkiye’nin geleceğine ışık tutacak etkinlikleri gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirten Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Atatürkçü Düşünce Derneği Turgutlu Şubesi iş birliğiyle düzenlediğimiz ‘Enerji Savaşları Göbeğindeki Türkiye’ye 2023 Seçimlerine Dönük Uyarılar’ konulu söyleşi ve konferans programında Prof. Dr. Tolga Yarman oldukça önemli bilgileri, tavsiyelerini ve uyarılarını paylaştı. Birbirinden değerli etkinlikleri Turgutlu’muzda yaşatmaya ve ülkemizin geleceğine ışık tutmaya devam edeceğiz. Bu önemli etkinliğimize katılım gösteren kıymetli konuklarımıza ve Prof. Dr. Tolga Yarman'a teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.