#

Turgutlu Belediyesi AKM Lise Tiyatro Ekibi Bir Kez Daha Sahnede Olacak

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Lise Tiyatro Ekibi, Türk tiyatrosunun büyük ustası Haldun Dormen’in kaleme aldığı “Hisseli Harikalar Kumpanyası” müzikal komedi oyununu ikinci kez sahneleyecek. Oyun, 20 Ocak Cuma günü saat 20:30’da Mesadet Özcan Konferans Salonu’nda perdelerini açacak.

Geçtiğimiz aralık ayında Türkiye’nin en çok sevilen müzikali “Hisseli Harikalar Kumpanyası”nı Turgutlulu tiyatro izleyicisiyle buluşturan ve büyük beğeni toplayan AKM Lise Tiyatro Ekibi, ikinci kez sahneye çıkmaya hazırlanıyor. İki perdelik müzikal komedi türündeki “Hisseli Harikalar Kumpanyası” oyunu, 20 Ocak Cuma günü saat 20:30’da Mesadet Özcan Konferans Salonu’nda sahnelenecek. On üç yaş sınırının olacağı müzikale girişler ise “Bir Kitap Bir Bilet” şeklinde olacak.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “AKM Lise Tiyatro Ekibimiz bir kez daha hemşehrilerimizle buluşacak. Türk tiyatrosunun efsaneleşen eserlerinden biri olan ‘Hisseli Harikalar Kumpanyası’ müzikalini başarıyla sahneye taşıyan genç yeteneklerimizi bir kez daha gönülden kutluyor, oyunu kaçıran veya yeniden izlemek isteyen tüm izleyicilerimizi 20 Ocak Cuma akşamı Mesadet Özcan Konferans Salonu’na davet ediyorum” ifadelerini kullandı .