#

Turgutlu Belediyesi Alaşehir Belediye Tiyatrosunu Konuk Edecek

Turgutlu Belediyesi ev sahipliğinde Alaşehir Belediye Tiyatrosu ekibi tarafından hazırlanan “Gemilerde Talim Var” isimli oyun, Turgutlu Turnesi kapsamında tiyatro severlerle bir araya gelecek. Oyun, 7 Mayıs Cumartesi günü saat 20:00’da Mesadet Özcan Konferans Salonu’nda sahnelenecek.

Kültür sanat faaliyetleriyle her yaştan insanı farklı etkinliklerle bir araya getiren Turgutlu Belediyesi, tiyatro severleri bir kez daha buluşturmaya hazırlanıyor. Turgutlu Belediyesi ev sahipliğinde Alaşehir Belediye Tiyatrosu ekibi, “Gemilerde Talim Var” oyununu sahneleyecek. Yönetmenliğini Cengizhan Sürücü’nün üstlendiği, Bahriyeli iki arkadaş Şemsi ve Yaşar’ın komik hikâyesini anlatan oyun, izleyiciyle buluşacak.

“Gemilerde Talim Var” tiyatro oyunu 7 Mayıs Cumartesi günü Mesadet Özcan Konferans Salonu’nda perdelerini açacak. Girişlerin ücretsiz olacağı oyun, saat 20:00’da başlayacak.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Alaşehir Belediye Tiyatrosu ekibini hem Turgutlu’muzda misafir edecek hem de turne kapsamında hazırladıkları eğlenceli oyunu hemşehrilerimizin beğenisine sunacağız. Nostalji dolu bir akşam yaşayacağımız tiyatro oyununu izlemeye tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi.