Turgutlu Belediyesi Araştırmacı Yazar Sinan Meydan’ı Konuk Ediyor

Turgutlu Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi etkinlikleri kapsamında tarihçi ve yazar Sinan Meydan’ı konuk edecek. “Çanakkale’den Cumhuriyet’e” konulu söyleşi ve imza günü, 17 Mart Cuma günü saat 20:00’da Mesadet Özcan Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.

Eski Türk Tarihi, Atatürk ve Cumhuriyet Tarihi üzerine araştırmalar yapan tarihçi ve yazar Sinan Meydan, 18 Mart Çanakkale Zaferi etkinlikleri kapsamında Turgutlu Belediyesi’nin düzenleyeceği “Çanakkale’den Cumhuriyet’e” konulu söyleşi ve imza gününe katılacak. Söyleşi ve imza günü etkinliği, 17 Mart Cuma günü Mesadet Özcan Konferans Salonu’nda yapılacak.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarının büyük zorluklar ve yokluklar içerisinde kazandığı Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde düzenledikleri etkinlik hakkında konuşan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “ Her bir köşesinde kahramanlık hikayesinin yazıldığı Çanakkale Zaferinin yıl dönümünü çok kıymetli tarihçi ve yazar Sinan Meydan’nın katılımıyla düzenlediğimiz söyleşi ve imza günü etkinliğiyle anıyoruz. Çanakkale Zaferi ve Cumhuriyetimizin öneminin tüm hatlarıyla konuşulacağı söyleşiye tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” ifadelerini kullandı.