Turgutlu Belediyesi Asfalt Çalışmalarına Devam Ediyor

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfalt serim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Ergenekon Mahallesindeki asfalt serim çalışmalarını yerinde inceledi.

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ova yolları ve şehir merkezinde başlattığı asfalt mesaisini hız kesmeden sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Ergenekon Mahallesi Hüseyin Orhan Sokakta 2 bin m2 asfalt serimi tamamlandı. Davutlar Mevkisinde ise 15 bin 500 m2’lik alanda asfalt serim çalışmaları gerçekleştirildi.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın asfalt serim çalışmalarının yapıldığı Hüseyin Orhan Sokakta incelemelerde bulunarak Fen İşleri Müdürü İbrahim Tunçkol’dan çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. Başkan Çetin Akın’a incelemeleri sırasında Başkan Yardımcısı Evren Erbaş Ser, Personel A.Ş. Müdürü Orhan Eratıcı da eşlik etti.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Ekiplerimizin incelemeleri sırasında tespit ettikleri ve vatandaşlarımızın şikayetlerini ilettikleri noktalarda asfalt serim çalışmalarımızı hızla gerçekleştiriyoruz. Hüseyin Orhan Sokak ile Davutlar Mevkisindeki çalışmalarımız doğrultusunda Turgutlu’muza 17 bin 500 m2 daha asfalt kazandırdık. Hemşehrilerimizin güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşımlarını sağlamaları adına ekiplerimiz canla başla çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarımız Turgutlu'muza hayırlı olsun. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.