Turgutlu Belediyesi Atatürk ve Silah Arkadaşları İçin Mevlid-i Şerif Okutacak

Turgutlu Belediyesi tarafından Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 83. yılında Merkez Pazar Camisi’nde mevlid programı ve lokma hayrı düzenlenecek.

Turgutlu Belediyesi tarafından 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla mevlid-i şerif okutulacak ve lokma hayrı düzenlenecek. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için 10 Kasım Çarşamba günü Merkez Pazar Camisi’nde öğle namazı öncesinde mevlid-i şerif okutulacak. Öğle namazının ardından Merkez Pazar Camisi’nde lokma dökülecek.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına duyduğumuz minneti bir nebze de olsa gösterebilmek adına bu programı düzenledik. Tüm hemşehrilerimizi Merkez Pazar Camisi’nde gerçekleştireceğimiz mevlid programı ve lokma hayrına davet ediyorum” dedi.