Turgutlu Belediyesi Bünyesine Bir Arsa Daha Ekledi

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın girişimleri sonucunda hayırsever iş insanı Ekrem Gürel, Ergenekon Mahallesinde bulunan 1169 metrekare sosyal tesis alanını Turgutlu Belediyesine bağışladı.

Göreve geldiği günden bu yana belediyeye yeni mülk sahibi yapma politikası izleyen Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ile Hayırsever iş insanı Ekrem Gürel imzaları attı. Ekrem Gürel, Ergenekon Mahallesinde bulunan 1169 metrekare sosyal tesis alanını Turgutlu Belediyesine bağışladı. İlçe Tapu Müdürlüğünde gerçekleşen imza sonrası Turgutlu Belediyesi bünyesine bir arsa daha eklemiş oldu.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Belediyemize bir arsa daha kazandırdık. Hayırseverimiz belediyemize bir alan bağışladı, kendisine hemşehrilerim adına teşekkür ederim. Göreve geldiğimiz günden bu yana söylediğimiz gibi malımızı satmıyoruz, mal kazandırmak için mesai harcıyoruz. Satın aldığımız alanların yanı sıra kamulaştırma yaptığımız alanlarda oldu. Şimdide hayırseverimiz bir alan bağışladı, bu alanı da en iyi şekilde değerlendirip hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.