Turgutlu Belediyesi Bünyesine Yeni Bir Hizmet Alanı Daha Ekledi

Turgutlu Belediyesinin Musacalı Mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarına yönelik hizmetlerin hızlandırılması amacıyla bir arazinin satın alınmasıyla ilgili ön anlaşma sağlandı. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Gerek satın alma gerekse kamulaştırma yoluyla belediyemize yeni araziler kazandırıyoruz. Bugüne kadar belediyemize ait hiçbir malı satmadık. Bütçemizi doğru ve şeffaf bir şekilde yöneterek hizmet ağımızı daha verimli hale getiriyoruz” dedi.

Göreve geldiği günden bu yana belediye envanterine satın alma ya da kamulaştırma yolu ile arazi eklemeye devam eden Başkan Çetin Akın, Musacalı Mahallesinde 2 bin 400 metrekare arazinin satışı için ön anlaşmayı sağladı. Söz konusu arazi, mahalle sakinlerinin ihtiyaçları doğrultusunda yapılacak hizmetlerde kullanılacak. Başkan Çetin Akın, Belediye Başkan Yardımcısı Evren Erbaş ve Mahalle Muhtarı Sait Sezgi ile birlikte arazide incelemelerde bulundu.

“Bütçemizi doğru ve şeffaf bir şekilde yöneterek hizmet ağımızı daha verimli hale getiriyoruz”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Çetin Akın, “Gerek satın alma gerekse kamulaştırma yoluyla belediyemize yeni araziler kazandırıyoruz. Bugüne kadar belediyemize ait hiçbir malı satmadık. Bütçemizi doğru ve şeffaf bir şekilde yöneterek hizmet ağımızı daha verimli hale getiriyoruz. Musacalı Mahallemizde 2 bin 400 metrekare arazinin satın alınması için ön anlaşmayı sağladık. Hemşehrilerimizin ihtiyaçlarına yönelik hizmetlerimizi hızlandırmak için bu satın alma işlemini gerçekleştiriyoruz. Mahallemize, Turgutlu’muza hayırlı olsun” dedi.