Turgutlu Belediyesi Çalışıyor Kentin Her Noktası Yenileniyor

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ile Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri program dahilinde kentin farklı noktalarında bakım, onarım, tamirat, yenileme ve boyama çalışmalarına devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kent genelinde yol bakım, onarım, tamirat ve yenileme işlemlerine aralıksız devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Türkmen Yolunda yol kaldırma işlemlerini tamamladıktan sonra Geniş Sokakta yol kaldırma ve yenileme çalışmalarına başladı. İlgili sokaklarda çalışmalar neticesinde toplam 3000 m2 parke ve bordür taşı döşenerek yol yenilenmiş olacak. Ekipler ayrıca Yedieylül Mahallesinde yol yenileme çalışmaları kapsamında Kutluk ve Kelebek Sokakta parke döşeme çalışmaları tamamlanırken Tunca, Dilek ve Seyhan Sokakta parke döşemesi sürdürülüyor. Bahçe Sokakta 1500 m2’lik parke döşemesi de tamamlandı. Ekipler, Muradiye Sokak, Osmangazi Caddesi ile Akbaş Sokakta tamirat işlemlerinin sona ermesinin ardından program dahilinde Yakıcı Sokak, İsmailcik Deresi Sokak, Üzümlü Sokak ile Evin Sokakta parke tamiratı çalışmalarına devam ediyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler ise Selvili Cami iç boyama ile Urganlı Jandarma Karakolu dış cephe boyama çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz kentimizde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ekiplerimiz tarafından belirlenen program dahilinde ve imkanlarımız doğrultusunda gerekli tüm çalışmalarımızı gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Ekiplerimize işlerinde kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.