Turgutlu Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi Öğrencilerine Polislerden Özel Ziyaret

Turgutlu Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi, Polis Haftası dolayısıyla Turgutlu Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekiplerini misafir etti. Merkezde eğitim gören minik öğrenciler, polis arabasına ve polis motosikletine binerek keyifli anlar yaşadı.

Türk Polis Teşkilatının 178’inci kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla Turgutlu Trafik Şube Amirliğine bağlı ekipler Turgutlu Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezinde eğitim gören öğrencileri ziyaret ederek hem trafik eğitimi verdi hem de polis araçlarını tanıttı. Öğrenciler polis arabasına ve polis motosikletine binerek farklı bir deneyim yaşadı. Ziyarette Turgutlu Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğinde görevli Adem Beyaz öğrencilere temel trafik kurallarıyla ilgili bilgiler verdi.

Ziyaret programında Turgutlu Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Gökmen, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Metin Akgül de yer aldı.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Polis Haftası münasebetiyle Çocuk Kültür Merkezimizde eğitim gören öğrencilerimiz için özel bir program hazırladık. Çocuklarımızı ziyaret ederek güzel bir gün geçirmelerine vesile olan Turgutlu Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğinde görevli ekiplerimize ilgileri için teşekkür ederim” dedi.