Turgutlu Belediyesi Çocuk Tiyatro Grubu “Çocuk Olmak” ile Seyirci Karşısına Çıkacak

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Atatürk Kültür Merkezi Çocuk Tiyatro Grubu “Çocuk Olmak” isimli tiyatro oyunuyla seyircinin karşısına çıkacak. Oyun, 17 Şubat Cumartesi günü saat 17.00’de Mesadet Özcan Konferans Salonu’nda sahnelenecek.

Her yaştan tiyatro izleyicisini birbirinden farklı oyunlarla buluşturan Turgutlu Belediyesi, bu kez çocukların yüzünü güldürecek. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki Atatürk Kültür Merkezi Çocuk Tiyatro Grubu tarafından hazırlanan “Çocuk Olmak” isimli tiyatro oyunu minik seyircilerini misafir edecek. Aysel Baylan Buruk’un yönetmenliğini üstlendiği oyun 4 skeçten oluşacak.

“Çocuk Olmak” oyunu 17 Şubat Cumartesi günü saat 17.00’de Mesadet Özcan Konferans Salonu’nda perdelerini açacak. 7 yaş ve üzeri için uygun olan oyuna girişler ücretsiz olacak.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “AKM Çocuk Tiyatro Grubumuz çok güzel bir oyun hazırladı. Bizler de oyunu izlemek, ekibimizin heyecanını paylaşmak için sabırsızlıkla bekliyoruz. Ücretsiz olan tiyatro oyunumuza çocuklarımızı ve ailelerini davet ediyoruz” şeklinde konuştu.