Turgutlu Belediyesi, Cuma Pazarı Proje Alanında İnşaat Çalışmalarına Başladı

Turgutlu Belediyesi, kentin çehresini değiştirmeye devam ediyor. İhalesi kısa süre önce tamamlanan ve pazar yeri olarak kamulaştırılan Cuma Pazarı Proje alanında iş makineleri çalışmaya başladı.

Kentin bir sorununu daha çözüme kavuşturan Turgutlu Belediyesi, Cuma Pazarı alanı olarak projelendirdiği pazar yerini Turgutlu halkının ve esnafın hizmetine sunacak. Kentte yaşamın canlanması amacıyla pek çok projeye ve yeniliklere imza atan Turgutlu Belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda Çukurbahçe olarak bilinen ve kamulaştırılan alana pazar yeri kazandırmak için harekete geçildi. Kısa süre içerinde temeli atılacak olan proje alanında iş makineleri çalışmaya başladı. İhalesi 23 Mart Perşembe günü yapılan Cuma Pazarı Projesinde 19 adet kapalı dükkan, 183 adet tezgah, 1 büfe ve 1 zabıta noktası yer alacak. Projenin temelinin atılmasının ardından kısa zamanda vatandaşların hizmetine sunulması planlanıyor. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Başkan Yardımcısı Evren Erbaş, çalışmaların başladığı alanda incelemelerde bulundu.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın,”İhalesini kısa süre önce tamamladığımız Cuma Pazarı Projemizde çalışmalara başladık. Vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda harekete geçtiğimiz ve kısa süre içerisinde temelini atacağımız pazar yeri projemizi hayata geçirmekten son derece memnunuz. Yaklaşık 30 yıldır yapılamayan Cuma Pazarı alanını kente kazandırmak hemşehrilerimizin desteğiyle bizlere nasip oldu. Cuma Pazarı alanı ile öncelikle mahallemiz daha sonra Turgutlu’muz güzel görünüme sahip olacak. Proje tamamlandığında esnafımız, Turgutlu halkına yeni ve modern bir alanda hizmet etmeye devam edecek” dedi.