Turgutlu Belediyesi Cuma Pazarı Projesi’nde Yeniden İhaleye Çıkıyor

Turgutlu Belediyesi, Çukurbahçe olarak bilinen ve pazar yeri olarak kamulaştırdığı alanının ihalesine ikinci kez çıkıyor. Bu alanda hayata geçirilecek Cuma Pazarı Projesi’nin yapım ihalesi 23 Mart Perşembe günü saat 11:00’de Turgutlu Belediyesinde yapılacak.

Turgutlu Belediyesi tarafından kente kazandırılması planlanan Cuma Pazarı Projesi bir kez daha ihaleye çıkıyor. Geçtiğimiz aylarda ilk ihalesi yapılan Cuma Pazarı Projesi’nin ihalesine yalnızca bir firma katılmıştı. Teklif veren tek firmanın da belgeleri yetersiz olduğu için ihale iptal edilmişti. Cuma Pazarı Projesi’nin yapım ihalesi, 23 Mart Perşembe günü saat 11:00’de Turgutlu Belediyesinde yapılacak. Açık ihale usulü ile yapılacak ihale, Kamu İhale Kurumu’nun Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) üzerinden gerçekleştirilecek.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Cuma Pazarı Projemize ikinci kez ihaleye çıkıyoruz. Projemizin yapım ihalesi 23 Mart Perşembe günü saat 11:00’de Turgutlu Belediyesinde yapılacak. Hayata geçirmeyi planladığımız projemiz hemşehrilerimizin önemli bir ihtiyacını karşılayacak” dedi.

Cuma Pazarı Projesi Özellikleri

Cuma Pazarı Projesinde 19 adet kapalı dükkan, 183 adet tezgah, 1 büfe ve 1 zabıta noktası yer alacak. Elektrikli ve engelli araç yeri olmak üzere toplam 130 araçlık otopark alanı olacak. Cuma Pazarı Projesinin ihale aşamasının tamamlanmasının ardından 2023 yılı içerisinde inşa edilerek vatandaşların hizmetine sunulması planlanıyor.