Turgutlu Belediyesi Deprem Bölgesinde Oluşturacağı “Turgutlu Sokağı” Sevkiyatına Başladı


Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Turgutlu Belediyesi insani yardım faaliyetleriyle deprem bölgesinde etkin bir şekilde rol almaya devam ediyor. “Turgutlu Sokağı” için sevkiyat başladı.
Turgutlu Belediyesinin merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ilde büyük bir yıkıma neden olan depremlerin ardından afetten etkilenen vatandaşların yaralarını sarmak için yardım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Turgutlu Belediyesi tarafından deprem bölgesinde kurulacak olan konteyner kentte yer alacak Turgutlu Sokağı için sevkiyat başladı. Afet bölgesinde kurulacak “Turgutlu Sokağı” için 690 adet beton çit direği, 85 top örgü tel, 290 kilo galvaniz tel, 120 adet demir çubuk ve 21 top dikenli telden oluşan inşaat malzemeleri ve 2 konteyner Turgutlu Belediyesi ekipleri tarafından yola çıkmaya hazırlandı. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Başkan Yardımcısı Evren Erbaş da “Turgutlu Sokağı” çalışmalarını yakından takip etti. Sevkiyat ile ilgili son durum hakkında Başkan Akın, Başkan Yardımcısı Erbaş ile birlikte bilgi aldı.
Başkan Çetin Akın deprem bölgesine gidiyor
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın yaşanan deprem felaketlerinin sonrasında bölgelerde incelemelerde bulunmak ve yardım malzemelerini ulaştırmak için yola çıktı.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Depremzede vatandaşlarımızın acılarını bir nebze de olsa hafifletebilmek adına tüm imkanlarımızı seferber ettik. Bölgede kurulacak konteyner kentte oluşturacağımız ‘Turgutlu Sokağı’nda depremzede vatandaşlarımız kalıcı konutlar yapılana kadar yaşamlarını sürdürebilecek. Birlik ve beraberlik içerisinde yaralarımızı sarmaya devam edeceğiz” dedi.