#

Turgutlu Belediyesi Destekliyor, Çiftçi Rahat Bir Nefes Alıyor

Çiftçilerin ve üreticilerin rahat bir nefes almasına yönelik çalışmalarına devam eden Turgutlu Belediyesi, üçüncü su dolum istasyonunu Güney Mahallesine kazandırdı.

Turgutlu Belediyesi, Bostanlık Karakolu Mevkii ve Urganlı Mahallesinde yapımını tamamladığı su dolum istasyonu çalışmasına bir yenisini daha ekledi. Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Güney Mahallesine su dolum istasyonu kuruldu. Namazgah Mevkisinde ise su dolum istasyonu çalışmaları başlayacak. Çiftçilerin yoğun olduğu bölgelerde hayata geçirilen su dolum istasyonlarıyla üreticiler, ilaç makinelerine su dolum işlemlerini rahatlıkla gerçekleştiriyor.

Yol çalışmaları devam ediyor

Turgutlu Belediyesi şehrin dört bir yanında parke taşı döşeme ile tamirat, asfaltlama, boyama ve bakım çalışmalarını hızlandırdı.

Turgutlu’da birçok cadde ve sokak üzerinde yol kaldırma ve yenileme çalışmalarını hızlandıran Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Özyurt Mahallesi Zafer Sokakta yol kaldırma çalışmalarına başlandı. Yol kaldırma işlemlerinin tamamlandığı bölümlerde ise bordür döşeme çalışmaları yürütülüyor. Kocatepe Sokakta ise parke döşeme çalışmaları gerçekleştirildi. Ova Yolu Gencer Pınar Mevkiinde yürütülen asfalt hazırlık çalışmaları kapsamında yolun zemini asfalta hazır hale getirildi. Kanal üzeri sulama birliğinin batısında yer alan bölgenin asfaltlama çalışmaları gerçekleştirildi. Çatalköprü Mahallesinde yer alan futbol sahasının ise tamirat, boyama, bakım ve yenileme çalışmalarına gün boyu devam edildi.

Yol yenileme çalışmalarıyla birlikte parke taşı tamiratlarına da bir yandan devam eden ekipler, Gökgedik Mahallesi, Millet Caddesi ile birlikte Aydınlık, Dereli, Sevgi, Çiler, Üzüm, Göl, Keçeciler, Karaman, Simge, Asmalı ve Sart Sokakta parke tamirat çalışmalarını tamamladı.

Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise kent genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Barış Manço Parkı’nın bakım ve düzenleme çalışmaları devam ediyor. Turgutlu Askerlik Şubesinin boyama çalışmaları yapıldı.

Çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı arkadaşlarımız mesai mefhumu gözetmeksizin saha çalışmalarını sürdürüyor. Çiftçilerimizin yaşamlarını kolaylaştıracak çalışma ve hizmetlerimize devam ediyor, kentimize su dolum istasyonları kazandırıyoruz. Özveri ile çalışan tüm ekiplerimize teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum” dedi.