#

Turgutlu Belediyesi Ekipleri Çalışıyor, Kent Güzelleşiyor

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını sürdürüyor.

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent genelindeki rutin çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yiğitler Mahallesi Yeşilgeçit Sokakta parke döşeme çalışmaları tamamlandı. Özyurt Mahallesi Zafer Sokakta parke döşeme çalışmalarına devam ediliyor. Ova yolları Gürköy mevkisinde asfalt serim çalışmaları gerçekleştirildi. Dalbahçe ve Irlamaz Mahalleleri ile birlikte Ahi Evran, Pınar, Düz, Şevval, Hasat, Evin, Nar ve Cevher Sokakta parke tamirat çalışmaları tamamlandı.

Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise kent genelinde okullarda başlattığı boyama, bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Gazi Ortaokulunda boyama çalışmaları gün boyu gerçekleştirildi.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz şehrimiz genelinde rutin çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. İhtiyaç duyulan her mahalle ve sokakta hemşehrilerimizin sorunlarını çözüme kavuşturmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.