Turgutlu Belediyesi Ekipleri Çalışma Seferberliğine Devam Ediyor

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri vatandaşların talepleri ve belirlenen program dahilinde kentin pek çok noktasında bakım, onarım, tamirat ve boyama çalışmalarını sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kent genelinde yol bakım, onarım, tamirat ve yenileme işlemlerine aralıksız devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Tezcan Sokak ile Türkmen Yolunda yol kaldırma çalışmalarının ardından bordür taşı döşeme işlemlerine devam ediyor. Arif Hikmet Şentüfekçi Sokakta ise yol yenileme işlemleri kapsamında parke taşı döşeme çalışmaları sürdürülüyor. Söz konusu sokaklarda yaklaşık 6 bin m2 parke ve bordür taşı döşenerek yol yenilenmiş olacak. Ekipler, Orhan Ocakoğlu Sokak, Irlamaz Yolu Sokak, Ilgın Sokak, Alankuyu Sokak, Son Sokakta parke taşı tamirat çalışmalarını tamamladı. Yakamoz Sokakta ise 521 m2 beton yol yapımı tamamlandı. İlgili sokak çalışmalar neticesinde modern görünümüyle vatandaşların hizmetine sunuldu. Sahil Sokak, Anı Sokak, Zeki Sokak ile Okşan Sokakta ekiplerin parke tamirat ve yenileme işlemleri devam ediyor. Ekipler ayrıca yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde esnafın ve vatandaşların rahat bir şekilde alışveriş yapmaları için Hayvan Pazarı alanı peron çizgileri boyama ile vatandaşların kent genelinde en sık kullandığı Pazartesi Pazarı alanında zemin beton yenileme işlemlerini sürdürüyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler ise Urganlı Çok Programlı Anadolu Lisesi iç cephe boyama ile Mehmet Gürel İlkokulu dış cephe boyama çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, kent genelinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İlgili birim müdürlüklerimiz tarafından hazırlanan program ve vatandaşlarımızın taleplerini dikkate alarak daha güzel bir Turgutlu için çalışmalarımızı ara vermeden sürdüreceğiz. Çalışmalarından dolayı mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.