#

Turgutlu Belediyesi Ekipleri Çalışmalarına Ara Vermiyor

Turgutlu Belediyesi ekiplerinin şehrin dört bir yanındaki çalışmaları devam ediyor.

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yiğitler Mahallesi Tuna ve Mutlu Sokaklarında parke taşı döşeme çalışmalarına başlandı. Ekiplerin yürüttükleri çalışmalar sonucunda toplamda 1500 m2’lik parke taşı döşenmiş olacak. Yol yenileme çalışmalarıyla birlikte parke taşı tamiratlarına da bir yandan devam eden ekipler, Musacalı Mahallesi, Kervanyolu ve Cumhuriyet Caddesi ile birlikte Zeybek, Göktürk, Özselvili, Okyay, Söker, Irmak, Hatuniye, Selçuklu, Doğan, Alakuş, Zafer, Cesur, Altınırmak ve Çimen Sokaklarda parke tamiratlarını gerçekleştirdi.

Turgutlu’da Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Yapılan program dahilinde çalışan ekipler, acil olan bölgelere öncelik vererek asfalt serim ve asfalt yama çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Kervanyolu ile birlikte Yaprak ve Kooparatif Sokaklarda asfalt yama, Özgün ve Yaylalıkapı Sokaklarda ise asfalt serim çalışmaları tamamlandı.

Boyama ve Bakım Çalışmaları Yapılıyor

Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise kent genelinde çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, Kabaçınar Mahallesinde yer alan caminin boyama çalışmalarını tamamlarken Hacı Muharrem Camisinin boyama çalışmalarına devam ediyor. Ekipler ayrıca Sarıbey Mahallesi Sağlık Ocağı’nın boyama ve bakım çalışmalarını tamamladı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Turgutlu genelinde parklarda ve yeşil alanlarda bakım, budama, çim ve çiçek dikimini gerçekleştiriyor.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan ise yapılan çalışmalarla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

“Ekiplerimiz tarafından belirlenen program dahilinde ve kendi imkanlarımız doğrultusunda gerekli tüm çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Turgutlu Belediyesi olarak tüm birimlerimizle Turgutlu’muz için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ekiplerimize işlerinde kolaylıklar diliyorum.”