Turgutlu Belediyesi Ekipleri Kent Genelinde Görev Başında

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri vatandaşların talepleri ve belirlenen program dahilinde birçok mahallede eş zamanlı olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kent genelinde bakım, onarım, tamirat ve yenileme işlemlerine kesintisiz devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Geniş Sokak ile Kılınç Sokakta yol yenileme, bordür ve parke taşı döşeme çalışmalarını tamamladı. Tezcan Sokak ile Arif Hikmet Şentüfekçi Sokakta ise yol kaldırma, yenileme ve bordür taşı döşeme çalışmaları sürdürülüyor. Söz konusu sokaklarda çalışmalar tamamlandığında toplamda 5250 metrekare parke ve 1200 metre bordür taşı döşenerek yol yenilenmiş olacak. Ekipler ayrıca Hanımeli Sokak, Arabacılar Sokak, Çakır Sokak, Gökhan Sokak, İç Sokak, Alperen Sokak ve Gar Sokakta parke taşı ve bordür döşeme ile tamirat çalışmalarını tamamlarken Anı Sokakta tamirat çalışmaları sürdürülüyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise Aşağı Bozkır Camisinde dış cephe boyama ile Turgutlu Anaokulunda korkuluk boyama çalışmalarını tamamladı. Kayrak Mahallesinde ise çocuk oyun grubu alanında kauçuk zemin kaplama ve boyama çalışmaları devam ediyor. Ekipler ayrıca Turgutlu İlçe Müftülüğü ile Şehit Hakan Uykan Parkı alanına vatandaşların güneşten korunarak dinlenebileceği dekoratif kamelyaları yerleştirdi.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, kent genelinde hizmetlerini aralıksız sürdürüyor. Vatandaşlarımızın taleplerini dikkate alarak ve program dahilinde daha modern ve güzel bir Turgutlu için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bütün ekip arkadaşlarıma emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.