Turgutlu Belediyesi Ekipleri Kent Genelinde Yoğun Bir Çalışma İçinde

Turgutlu Belediyesi merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol yenileme, tamirat ve tadilat çalışmalarını sürdürürken Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler de boyama, bakım ve çevre düzenlemesi çalışmalarına devam ediyor.

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri daha güvenli ve konforlu yollar için sürdürdüğü yenileme ve tamirat çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Ayvacık Mahallesinde 8000 m2’lik parke döşeme çalışması tamamlandı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Özyurt Mahallesi Eren Bülbül sokakta yol yenileme çalışmalarını tamamlamasının hemen ardından Yayla Sokakta yol yenileme çalışmalarına başladı. İlk etapta eskiyen ve kullanışsız olan yolun kaldırma işlemleri gerçekleştirildi. Yol kaldırma çalışmaların ardından bordür ve parke taşlarının döşeneceği sokak yeni bir görünüme kavuşmuş olacak. Yol yenileme çalışmalarıyla birlikte parke taşı tamiratlarına da bir yandan devam eden ekipler Musacalı Mahallesi ile birlikte Sart, Çam, Özyiğit, Sefalı Sokakta parke tamirat çalışmalarını tamamladı.

Okullarda boyama çalışmaları gerçekleştiriliyor

Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise okullarda başlattığı boyama çalışmalarına devam ediyor. Refik Pınar İlkokul ve Ortaokulunda iç cephe, Sarıbey Dr. Hüseyin Orhan İlkokulunda dış cephe, Turgutlu Anaokulunda demir korkuluk boyama çalışmaları tamamlandı. Mehmet Gürel İlkokulunda iç ve dış cephe boyama çalışmaları ise yürütülüyor. Ekipler tarafından Akçapınar Mahallesi Sağlık Ocağında peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları sürdürülüyor. Mustafa Kemal Mahallesi Uygar Sokağa kazandırılacak olan çocuk oyun grubu için kauçuk döşeme ve yeşil alan çalışmaları devam ediyor.

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz eş zamanlı çalışmalarına devam ediyor. Okullarda başlattığımız boyama çalışmalarımız sürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ise huzurlu ve güvenli bir ulaşım sağlanması için elimizden gelen çabayı gösteriyor. Emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim” dedi.