#

Turgutlu Belediyesi Ekipleri Kırsal Mahallelerde Çalışmalarına Devam Ediyor

Kentin birçok noktasında yaz kış demeden çalışan Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yapılan program dahilinde kentin farklı noktalarında çalışmalarına devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri merkez mahallelerde yürüttüğü çalışmaların yanı sıra kırsal mahallelerde de çalışmalarını gerçekleştiriyor. Ekipler, Gökgedik, Kayrak, Dağyeniköy, Kuşlar Mahallelerinde başlattığı parke döşeme çalışmalarını tamamlarken Çepnibektaş Mahallesinde çalışmalarını sürdürüyor. Fatih Caddesi ile birlikte Meşe, Dibek, Celep, Tuğ, Karaca, Gülbahçe, Cesur, Samanyolu, Gülhan, Tunca, Çam ve Tan Sokakta parke tamirat çalışmaları gerçekleştirildi.

Turgutlu’da sokaklar güzelleşiyor

Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri “Daha yeşil bir Turgutlu” için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Urganlı Mahallesinde çim ekimi çalışmalarını tamamlandı, Selvilitepe Mahallesi Irmak Sokakta ise çim ekimi çalışmalarına devam ediliyor. Seyirtepe Tesislerinin arkasında yer alan bölgede ise peyzaj çalışmaları titizlikle sürdürülüyor. Çalışmalar doğrultusunda Turgutlu Belediyesi Şantiyesinde yetiştirilen mevsimlik çiçekler toprakla buluşturuluyor. Sarıbey Doktor Hüseyin Orhan İlkokulu’nda iç cephe boyama çalışmalarına gün boyu devam edildi.

Çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “İlçemizin her noktasında ekiplerimiz çalışmalarını gerçekleştiriyor. Turgutlu’muzun ihtiyaçları ve vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yoğun bir çabayla kentimiz için çalışan çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum ” dedi.