Turgutlu Belediyesi Ekiplerinden 20 Ayrı Noktada Çalışma

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kırsal ve merkez mahallelerde vatandaşların ihtiyaçları çerçevesinde eş zamanlı çalışmaya devam ediyor.

Turgutlu Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu hafta yapılan plan ve program dahilinde kırsal mahallelere ağırlık verdi. Ekipler, Akçapınar Mahallesinde 2500 m2’lik parke döşeme çalışmalarına gün boyu devam etti. Osmancık, Yakuplar, Irlamaz Mahalleleri ile birlikte Uğurlu, Gürleyen, Saray, Leylak, Kuruçeşme, Hatboyu ve Sevgi Sokakta parke tamirat çalışmaları tamamlandı. Ender Sokakta ise parke tamirat çalışmaları yürütülüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Derbent ve Yayla Mahallelerinde arazi yollarında bakım çalışmalarını, Sarıbey-Urganlı Mahalleleri arası arazi yolunda dolgu çalışmalarını gerçekleştirdi. Ekipler ayrıca Urganlı Mahallesi Azmak Mevkisinde dolgu çalışmasını sürdürüyor.

Uygar Sokak yeni çocuk oyun grubuna kavuştu

Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Mustafa Kemal Mahallesi Uygar Sokağa yeni çocuk oyun grubu kazandırdı. Çocuklar böylece akranlarıyla vakit geçirebileceği ve sosyalleşebileceği yeni bir alana kavuşmuş oldu. Parkın çevre ve peyzaj düzenlemeleri ise önümüzdeki günlerde tamamlanmış olacak. Avşar Mahallesi Şehit Onur Karakaya Parkı’nda demir korkuluk boyama çalışması yapıldı. Çıkrıkçı Gençlik Spor Kulübü binasının boyama ve bakım çalışmalarına devam ediliyor. Ekipler ayrıca Kudret Sokakta yer alan yeşil alanda çim ekimi çalışmasını tamamladı.

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı, Ahmet Daşkan, “Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz kentimizde çalışmalarını titizlikle yürütüyor. Ortaya koyduğumuz çalışmalarımız ilçemizin yaşam kalitesini ve konforunu artırıyor. Ekiplerimiz tarafından belirlenen program dahilinde ve kendi imkanlarımız doğrultusunda gerekli tüm çalışmalarımızı gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Ekiplerimize işlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi.