#

Turgutlu Belediyesi Ekiplerinden 20 Farklı Noktada Eş Zamanlı Çalışma

Turgutlu Belediyesi, 2022 yılı programı kapsamında şehrin farklı bölgelerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Saha çalışmalarında sorunları yerinde tespit eden Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların talebini hizmete dönüştürmeye devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında ekipler; Ören, Dalbahçe Mahalleleri, Kervan Yolu, Irlamaz Mahalle Muhtarlığı bahçesi ile birlikte, Mevsim, Alev, Mercan, Kocatepe, Ürkmez, Turan, Benlik, Hun, Arabacılar, Çimen ve Kurultay Sokakta parke tamirat çalışmalarını tamamlandı. Ergenekon Mahallesinde ise bordür çalışmaları yapıldı. Ekipler ayrıca Kamyon Garajı karşısında yer alan yolun asfalt yama çalışmalarını gerçekleştirdi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise Turgutlu’nun çehresini değiştirmeye devam ediyor. Ekipler, Şadi Turgutlu Ortaokulunda boyama çalışmalarını gerçekleştirdi. Böylece yeni eğitim ve öğretim yılı öncesi öğrencilerin daha iyi fiziki şartlarda eğitim görmeleri sağlanacak. Samiye Nuri Sevil Ortaokulunda ise iç cephe boyama çalışmalarına gün boyu devam edildi. Ergenekon Mahallesi Mevlana Camisinde çiçek dikimi ve bakım çalışmalarını tamamladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Kent genelinde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Çalışmalarımızla halkımıza daha iyi hizmet sunabilmeyi amaçlıyoruz. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür eder, kolaylıklar dilerim” dedi.