#

Turgutlu Belediyesi Ekiplerinden Avşar ve Çıkrıkçı Mahallelerinde Çalışma

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kırsal mahallelerde çalışmalarını gerçekleştirmeye devam ediyor. Ekipler, Avşar ve Çıkrıkçı Mahallelerinde bakım, onarım, tamirat ile parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından hazırlanan program dahilinde Avşar Mahallesindeki arazi yollarının bakım, onarım ve tamirat çalışmaları tamamlandı. Avşar Mahallesindeki çalışmalarla birlikte Çıkrıkçı Mahallesinde de çalışmalara başlandı. Bu kapsamda Çıkrıkçı Mahallesinde 500 m2’lik parke taşı döşeme çalışmaları Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştiriliyor.

Çalışmalar hakkında açıklama yapan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Kırsal Mahallelerimizdeki çalışmalarımıza devam ediyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan program doğrultusunda ekiplerimiz bugün Avşar ve Çıkrıkçı Mahallelerimizde eş zamanlı olarak çalışıyorlar. Avşar Mahallemizde üreticilerimiz başta olmak üzere mahalle sakinlerimizin sıklıkla kullandıkları arazi yollarımız üzerinde bakım, onarım ve tamirat işlemlerini tamamladık. Çıkrıkçı Mahallemizde ise bugün başladığımız 500 m2’lik parke taşı döşeme çalışmalarını en kısa sürede bitireceğiz. Ekiplerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.