Turgutlu Belediyesi Ekiplerinden Hafta Boyunca Yoğun Tempo

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri hafta boyunca kentin pek çok noktasında bakım, onarım, tamirat ve boyama çalışmalarını gerçekleştirdi.

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Yedieylül Mahallesi Kutluk ve Kelebek Sokaktaki yol yenileme çalışmalarının ardından Tunca, Dilek ve Seyhan Sokakta yolun yenilenmesi için çalışmalara başlandı. Bu kapsamda yol kaldırma çalışmasının sonrasında bordür taşı döşemesi gerçekleştiriliyor. Söz konusu sokaklarda toplam 6 bin m2 parke ve bordür taşı döşenerek yol yenilenmiş olacak. Ekipler ayrıca Acarlar Mahallesi Sefalı Sokakta yol kaldırma, Bahçe Sokakta 1500 m2’lik parke döşeme çalışmalarına, Balaban Sokakta parke tamiratlarına devam ederken Kamer ve Papatya Sokakta parke tamiratlarını tamamladı. Kurudere Mahallesine bağlı İğneci Mevkiinde yer alan kiraz alım yerine duvar yapımı çalışmaları da sürdürülüyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise Ayvacık, Kurudere, Güney Mahalleleri ile Kıran ve İğneci Mevkilerinde mevcut çocuk oyun gruplarının boyama çalışmalarını tamamladı. Ekipler ayrıca Turgutlu Anaokulunda eskiyen çocuk oyun grubunu kaldırarak yerine yeni çocuk oyun grubunun kurulumunu da gerçekleştirdi.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Ekiplerimizle birlikte ‘Daha güzel bir Turgutlu’ için çalışıyoruz. İlgili birim müdürlüklerimiz tarafından hazırlanan programa göre hafta boyunca kentimizin pek çok noktasında çalışmalarımızı sürdürdük. Saat mefhumu gözetmeden kentimiz ve hemşehrilerimiz için çalışan mesai arkadaşlarımıza teşekkür ederim” şeklinde konuştu.