#



Turgutlu Belediyesi Ekiplerinden İki Kırsal Mahalleye 2000 m2 Parke Çalışması

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kent genelinde eş zamanlı çalışmalarına devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri merkez mahallelerde yürüttüğü çalışmaların yanı sıra kırsal mahallelerde de çalışmalarını gerçekleştiriyor. Ekipler, Baktırlı ve Sivrice Mahallelerinde 1000 metrekarelik parke döşeme çalışmalarını yürütüyor.

Yol yenileme çalışmaları kapsamında Vatansever, Limoncu, Aydemir, Tunç, Nişancılar, Alev, Karaman ve Hasan Tahsin Sokakta parke tamirat çalışmaları gerçekleştirildi. Karaazmak mevki yedek 8 üstü 11. Mıntıka ile ova yolu koca mezar mevkisinde yürütülen asfalt hazırlık ve dolgu çalışmalarıyla yolun zemini asfalta hazır hale getirildi. Bozkurt Mahallesi Urganlıoğlu Sokakta ise asfalt yama çalışmaları tamamlandı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise merkez ve kırsal mahallelerde bakım ve boyama çalışmalarını hayata geçiriyor. Ekipler, bu çalışmalar doğrultusunda Baktırlı Mahallesinde yer alan ve vatandaşlar tarafından sıklıkla kullanılan köy kahvehanesinin boyama çalışmalarına gün boyu devam etti. Yıldırım ve Şehitler Mahalle Muhtarlıklarının boyama çalışmaları tamamlandı. Selvili Camisinde ise dış cephe boyama çalışmaları devam ediyor.

Turgutlu Belediyesi ekiplerinin merkez ve kırsal mahallelerdeki çalışmaları ile ilgili açıklamada bulunan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Ekiplerimiz merkez ve kırsal mahallelerimizdeki çalışmalarına titizlikle devam ediyor. Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandıkları köy kahvelerimizin, muhtarlıklarımızın, camilerimizin boyama ve bakım çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Zemini kötü durumunda olan sokaklarımıza asfalt ve parke taşı çalışmalarımızla müdahale ediyoruz. Kentimizin tüm mahallelerine hizmetlerimizi ulaştırmaya devam edeceğiz. Emeği geçen ekip arkadaşlarıma teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim” dedi.