#

Turgutlu Belediyesi Erkek Voleybol Takımı 2. Ligde İlk Maçına Çıkıyor

Geçtiğimiz yıl bölgesel ligde mücadele eden ve 2.lige yükselen Turgutlu Belediyesi Erkek Voleybol Takımı 2. ligdeki ilk maçına Cumartesi günü saat 14.00’da Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda Simav Şeref Koleji karşısında çıkacak.

Turgutlu Belediyesi Erkek Voleybol Takımı sezonu kendi sahasında oynayacağı Simav Şeref Koleji maçıyla açıyor. Geçtiğimiz yıl bölgesel ligde mücadele eden ve 2. lige yükselen Turgutlu Belediyesi Cumartesi günü Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda saat 14.00’da başlayacak karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Genç ve tecrübeli oyuncuların bir arada olduğu güçlü bir ekip olduklarını belirten Turgutlu Belediyesi Erkek Voleybol Takımı Başantrenörü Yener Baştürk: “ İlk kez mücadele edeceğimiz 2.ligde ilk maçımıza çıkıyoruz. Hem altyapımızdan yetişen genç oyuncular hem de transfer ettiğimiz tecrübeli oyunculardan oluşan iddialı bir takımız. Umarım ilk maçımızdan galibiyetle ayrılırız.”dedi.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Turgutlu Belediyespor As Başkanı Fırat Honaz: “ Öncelikle yeni sezonun tüm takımlar için hayırlı olmasını diliyorum. Sakatlıklardan uzak, başarılı bir sezon geçiririz umarım. Geçen yıl kurduğumuz ve bölgesel ligde Turgutlu’yu başarılı bir şekilde temsil eden takımımız bu yıl 2.ligde mücadele edecek. Kendi sahamızda oynayacağımız ilk maçı kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Hocalarımıza ve oyuncularımıza güveniyoruz. Umarım dostça ve centilmence geçecek maçın sonunda kazanan biz oluruz.”şeklinde konuştu.