#

Turgutlu Belediyesi Esports Takımı Waaynet ile Sözleşme İmzaladı

Turgutlu Belediyesi Esports Takımı ile Waaynet arasında sponsorluk sözleşmesi imzalandı.

Manisa belediyeleri arasında ilk kez Esports Takımı kuran Turgutlu Belediyesi, Esports Takımını güçlendirmeye devam ediyor. Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz’ın makamında düzenlenen imza törenine Turgutlu Belediyesi Esports Takımı Genel Koordinatörü Ali İçen, Waaynet işletme sahipleri Refik Önder ve Deniz Gönen katıldı.

İmzalanan sponsorluk anlaşmasına göre, Turgutlu Belediyesi Esports Takımının göğüs reklamında “Waaynet” ismi yer alacak. Bununla takımın sosyal medya ve web sitesi alt yapısının ihtiyaçlarını da Waaynet tarafından karşılanacak.

Gençlere yönelik birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirten Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Esports branşına yatırım yapan Manisa’daki ilk belediyeyiz. Esports Takımımız kurulduğu günden bugüne hem belediyemizi hem Manisa’yı başarıyla temsil ediyor. Turgutlu Belediyesi olarak diğer spor alanlarında olduğu gibi espor alanında da güçlü iş birliklerine imza atıyoruz. Turgutlu’muzda faaliyetlerini sürdüren Waaynet sahipleri Refik Önder ve Deniz Gönen’e Esports Takımımızın sponsoru oldukları için teşekkür ediyorum” dedi.

Waaynet işletme sahipleri Refik Önder ve Deniz Gönen ise, “Manisa’nın ilk espor takımı olan Turgutlu Belediyesi Esports Takımına sponsor olduğumuz için çok mutluyuz. Birlikte güzel işlere imza atacağımıza inanıyoruz. Espor takımımıza başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.