#

Turgutlu Belediyesi Geleneksel Aşure Hayrını Gerçekleştirdi

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Muharrem Ayı dolayısıyla Eski Belediye Binası önünde vatandaşa aşure ikramında bulundu.

Turgutlu Belediyesi tarafından Muharrem Ayı dolayısıyla Eski Belediye Binası önünde Aşure hayrı yapıldı. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen ile birlikte Aşevi ve Hayır Merkezinde hazırlanan aşureyi vatandaşa ikram etti.

Aşure hayrına Turgutlu Belediye Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Ahmet Daşkan, Mithat Erden, meclis üyeleri, daire müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları ve temsilcileri, dernek ve oda başkanları, muhtarlar, Turgutlu Belediyesi personeli de katıldı.

“Ülkemizin yaşadığı felaketlerden bir an önce kurtulmasını temenni ediyorum”

Muharrem Ayı’nın dostluk, kardeşlik, bolluk ve bereketin simgesi olduğunu ifade eden Başkan Çetin Akın, “Dostluk, kardeşlik, dayanışma ve bereketin simgesi Muharrem Ayı’nda, ülkemizin art arda yaşadığı felaketlerden bir an önce kurtulması, yaşadığımız zor zamanları sonlandırması temennisiyle Aşure hayrımızı yaptık. Muharrem Ayı’nın hayırlı günlere vesile olmasını diliyorum. Rabbim hayırlarımızı ve dualarımızı kabul etsin, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.