Turgutlu Belediyesi Gençlerin Yanında Olmaya Devam Ediyor

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği iş birliğiyle organize edilen Kuzey Makedonya kültür gezisine gidecek gençleri uğurladı.

Turgutlu Belediyesi Şubat Ayı meclisinden alınan karara istinaden Turgutlu Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneğinin genç üyeleri için kültür turu düzenlendi.  Proje, genç üyelerin Ata topraklarını tanımasına ve manevi değerlerine sahip çıkmalarına imkan ve katkı sağlayacak. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu Belediyesi Meclis Üyeleri Recep İşleyen, İbrahim Gökdere ve Turgutlu Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ercan Özduman ile birlikte Kuzey Makedonya’ya gidecek kafileyi yolcu etti.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Belediye Meclisimizden aldığımız karar doğrultusunda Turgutlu Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneğimizin genç üyelerini Kuzey Makedonya’ya yolcu ettik. Gençlerimiz bu sayede Atalarının yaşadığı coğrafyayı, kültürlerini ve tarihlerini canlı olarak görme fırsatına erişecek. Gençlerimize bu fırsatı sağlayan meclis üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Turgutlu Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ercan Özduman, “Derneğimizin genç üyelerine yönelik olarak Kuzey Makedonya’ya yapılacak kültür gezisine destek veren başta Turgutlu Belediye Başkanımız Çetin Akın’a ve tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.