#

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni 21. Bölümü Yayınlandı

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninin 21. Bölümü, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında yayınlandı.

Turgutlu Belediyesi tarafından ocak ayından itibaren her hafta salı günü yayınlanan haftalık haber bülteni videosunun 21. bölümü paylaşıldı. Bültende bu hafta Başkan Çetin Akın’ın kent genelinde yürütülen çalışmalarda incelemelerde bulunması, Başkan Çetin Akın’ın girişimleriyle Eski Manisa Yolu ve prestij caddesi olarak kente kazandırılan hastane yolundaki çalışmaların Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztuzlu ve beraberindeki heyet ile birlikte incelenmesi, Çepnibektaş Mahalle Muhtarı Hamza Turan, Mustafa Kemal Mahalle Muhtarı Giyasettin Polat, Yeniköy Mahalle Muhtarı Nurettin Yıldız, Dalbahçe Mahalle Muhtarı Yonus Nergis ile Şoförler ve Otomobilciler Odasının Başkan Çetin Akın’a gerçekleştirdiği ziyaretler yer aldı. Bültende ayrıca Turgutlu Belediyesi tarafından Dünya Çevre Günü’ne özel düzenlenen etkinlikler, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Tiyatro Ekibinin ikinci kez sahnelediği Cimri oyunu, Turgutlu Kent Müzesi’nin mayıs ayı içerisinde 4 bin ziyaretçiyi ağırlaması ile Fen İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin hafta boyunca gerçekleştirdiği çalışmalar da paylaşıldı.

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni her hafta salı günü Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesabında yayınlanıyor.