#

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni 25. Bölümü Paylaşıldı

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninin 25. Bölümü, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında yayınlandı.

Turgutlu Belediyesi tarafından her hafta izleyiciyle buluşan haftalık haber bülteninin 25. Bölümü yayınlandı. Bültende bu hafta; Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesinin mezuniyet törenine Başkan Çetin Akın’ın katılımı, Turgutlu’daki hemşehri dernekleri temsilcileriyle Başkan Çetin Akın’ın bir araya gelerek 30 Ağustos Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenlikleri kapsamında düzenlenecek olan “Hemşehri Geceleri” hakkında görüşmeleri gerçekleştirmesi ile birlikte Başkan Akın’ın hafta boyunca gerçekleştirdiği ziyaretler ve incelemeler yer aldı. Bültende ayrıca Kurban Bayramı dolayısıyla başlatılan ‘Sizden Gelen Bağışlarla Aş Olalım Sofralara’ isimli kampanya, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Halk Oyunları Topluluğunun Lapseki 37. Kiraz Festivali’ne katılımı, Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin kent genelinde sürdürdüğü çalışmalar da paylaşıldı.

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni her hafta Salı günü Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında paylaşılıyor.