#

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni 34. Bölümü Yayında

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninin 34. bölümü yayınlandı. Bülten, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Turgutlu Belediyesinin haftalık olarak kamuoyuyla paylaştığı Haftalık Haber Bülteninin 34. Bölümü yayınlandı. Bültende bu hafta İstasyonaltı Mahallesinde elektrik direklerinin yer altına alınması çalışmasıyla ilgili Başkan Çetin Akın’ın açıklamaları ve müteahhit firmaya yer tesliminin yapılması, Hemşehri derneklerinin Zafer Bayramı, Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenlikleri dolayısıyla Başkan Çetin Akın’a, Başkan Yardımcılarına, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüklerine teşekkür plaketi takdiminde bulunması, Sanayi Çarşısı Projesinde dükkanların satışa çıkarılması, Başkan Çetin Akın’ın, meclis üyeleri ve Turgutlu Arnavut Kültür Derneği üyeleriyle birlikte kardeş şehir Viti Belediyesine ziyareti, Başkan Çetin Akın’ın kırsal mahallelere gerçekleştirdiği ziyaretler yer aldı. Bültende ayrıca Turgutlu Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen Çepni Konseri, Turgutlu Kent Müzesi tarafından düzenlenen Müze Sohbetleri programı, Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı ile Lidya Garden arasında imzalanan sponsorluk anlaşması, Temizlik İşleri, Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğünün hafta boyunca sürdürdüğü çalışmalar da paylaşıldı.

Haftalık haber bülteni her hafta Salı günü Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında yayınlanıyor.