#

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni 36. Bölümü Yayında

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninin 36. bölümü yayınlandı. Bülten, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninin 36. Bölümü izleyiciyle buluştu. Bültende bu hafta; Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın TELE1 ekranlarında yayınlanan Ege Saati programında yaptığı açıklamalar, Başkan Çetin Akın’ın amatör futbol takımları yöneticileriyle 2023 yılında yapılacak desteklerle ilgili gerçekleştirdiği görüşme, Turgutlu Rahvan Atçılar Derneğinin Başkan Çetin Akın’a teşekkür ziyareti, Başkan Çetin Akın’ın hafta boyunca gerçekleştirdiği ziyaretler ve toplantılar yer aldı. Bültende ayrıca 8 Ekim Cumartesi günü Irlamaz Rekreasyon Alanı Amfitiyatro’da düzenlenecek Turgutlu Belediyesi Yörük Mehmet Yağlı Güreşleri, Turgutlu Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü arasında imzalanan “Mesleki Teknik ve Genel Kurslar” protokolü, Turgutlu Kent Müzesi tarafından düzenlenen Müze Sohbetleri programında “100. Yılında İşgalden Turgutlu” konusunun işlenmesi, Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin hafta boyunca sürdürdüğü çalışmalar da paylaşıldı.

Haftalık Haber Bülteni her hafta salı günü Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında yayınlanıyor.