#

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni 39. Bölümüyle Yayında

Turgutlu Belediyesi tarafından hazırlanan Haftalık Haber Bülteninin 39’uncu bölümü yayınlandı. Bülten, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Turgutlu’da hafta boyunca sürdürülen çalışmaların, etkinlik ve faaliyetlerin kamuoyuyla paylaşıldığı Haftalık Haber Bülteninin 39’uncu bölümü izleyiciyle buluştu. Bültende bu hafta Manisa Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısının ikinci oturumunda yaşanan olaylara ilişkin Başkan Çetin Akın ve Cumhuriyet Halk Partisi grubunun yaptığı ortak basın açıklaması, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen akşam yemeği organizasyonu, Başkan Çetin Akın’ın Ankara’da CHP Manisa Milletvekilleri Bekir Başevirgen ve Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu’na gerçekleştirdiği ziyaret, Turgutlu Belediyesi Dağcılık Akademisi (TURBELDAK) tarafından düzenlenen yürüyüş etkinliği, Zabıta Müdürlüğü, Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalar yer aldı.

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni, her hafta Salı günü Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında yayınlanıyor.