#

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni 41. Bölümüyle Yayında

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninin 41. bölümü yayınlandı. Haber bülteni Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Turgutlu Belediyesi tarafından hafta boyunca yaşanan gelişmelerin kamuoyuyla paylaşıldığı haftalık haber bülteninin 41. bölümü izleyiciyle buluştu. Bültende bu hafta; Kasım ayı meclis toplantısında gündemin sekizinci maddesi olan “2022-2023 yılında yatırım programına göre başlanılan ve başlanması planlanan projeler için banka kredisi kullanımı hususunun görüşülmesi” maddesinin Cumhur İttifakı üyelerinin oy çokluğu ile reddetmesinin ardından Başkan Çetin Akın’ın gerçekleştirdiği basın açıklaması, Turgutlu Belediyesi Cumhur İttifakı Meclis Üyelerinin açıklamalarının ardından Başkan Çetin Akın’ın basın toplantısı gerçekleştirerek gündemi meşgul eden ve kamuoyunun merak ettiği konular hakkında önemli açıklamalarda bulunması, Başkan Çetin Akın ve başkan yardımcılarının kent genelinde yapımına başlanan ve devam eden çalışmalarla ilgili incelemelerde bulunması, Başkan Çetin Akın’ın hafta boyunca katıldığı etkinlik ve programlar ile Turgutlu Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen, Emekli Tuğgeneral Dr. Naim Babüroğlu’nun konuk olduğu “Atatürk ve Cumhuriyet” konulu söyleşi ve imza günü etkinliği yer aldı. Bültende ayrıca Turgutlu Belediyesi Dağcılık Akademisinin (TURBELDAK) düzenlediği yürüyüş etkinliği ile Fen İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin hafta boyunca sürdürdüğü çalışmalar paylaşıldı.

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni her hafta salı günü Başkan Çetin Akın’ın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında yayınlanıyor.