#

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni 43. Bölümüyle Yayında (GÖRÜNTÜLÜ)

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninin 43. bölümü yayınlandı. Bülten, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Turgutlu’da hafta boyunca yaşanan gelişmelerin, etkinlik ve faaliyetlerin paylaşıldığı haftalık haber bülteninin 43. bölümü yayınlandı. Bültende bu hafta Kasım Ayı Olağanüstü Meclis Toplantısının tek gündem maddesi olan “Belediyemizin 2022-2023 yılı yatırım programında yer alan proje ve hizmetler için kullanılmak üzere 18 milyon TL’ye kadar banka kredisi kullanımı hususunun” oy çokluğuyla kabulü, meclis toplantısının ardından Başkan Çetin Akın’ın açıklamaları, SMA Tip 1 hastalığı ile mücadele eden İrem Nur için düzenlenen etkinlik, Başkan Çetin Akın’ın Çök-Kapan-Tutun tatbikatına katılımı, Lösemi hastalığına yakalanan Yiğit Alp için düzenlenen yardım kermesine Başkan Çetin Akın’ın ziyareti, Başkan Akın ve başkan yardımcılarının Avşar ve Çepnidere Mahallelerinde muhtarlar ve vatandaşlar ile bir araya gelmesi ile Başkan Çetin Akın’ın hafta boyunca katıldığı etkinlikler yer aldı. Bültende ayrıca Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin sürdürdüğü çalışmalar da paylaşıldı.

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni her hafta salı günü Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında yayınlanıyor.