#

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni 45. Bölümü Yayında (GÖRÜNTÜLÜ)

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninin 45. bölümü yayınlandı. Bülten, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Turgutlu Belediyesinin 2022 yılı başından itibaren haftalık olarak kamuoyuyla buluşturduğu haftalık haber bülteninin 45. bölümü yayınlandı. Bültende bu hafta; Başkan Çetin Akın’ın Aşevi ve Hayır Merkezinde, Dalbahçe Mahallesinde ve Turgutlu Otogarı’nda gerçekleştirdiği incelemeler, Başkan Çetin Akın’ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Firdevs Gürel Özel Eğitim Uygulama Okulunda düzenlenen program ile hafta boyunca katıldığı etkinlik ve programlar yer aldı. Bültende ayrıca Urganlı Düğün Salonunda devam eden çalışmalar, Turgutlu Belediyespor’da masa tenisi branşının aktif hale getirilmesi ve 50 lisanslı sporcunun Turgutlu Belediyesporlu olması, Turgutlu Belediyesi Dağcılık Akademisi’nin (TURBELDAK) hafta sonunda gerçekleştirdiği yürüyüş etkinliği, Manisa’nın ilk ve tek espor takımı olan Turgutlu Belediyesi Espor Takımı’nın Türkiye’nin en büyük dijital kod sağlayıcısı ByNoGame ile imzaladığı sponsorluk anlaşması ile Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hafta boyunca sürdürdüğü çalışmalar paylaşıldı.

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni her hafta salı günü Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında yayınlanıyor.