#

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni 49. Bölümüyle Yayında

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninin 49. bölümü yayınlandı. Bülten, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sayfasında paylaşıldı.

Turgutlu Belediyesi tarafından hafta boyunca sürdürülen çalışma, etkinlik ve faaliyetlerin paylaşıldığı haftalık haber bülteninin 49. bölümü yayınlandı. Bültende bu hafta; Sanayi Çarşısı projesinde ihalesi yapılan 6 iş yerinin tamamının satışının gerçekleşmesi, Başkan Çetin Akın’ın ETV ekranlarında yayınlanan Objektif Bakış programına konuk olması, Başkan Çetin Akın’ın Cuma Pazarı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmesinin ardından Cuma Pazarı alanında incelemelerde bulunması, bu yıl 87’ncisi düzenlenen “Geleneksel Büyük Atatürk Koşusu”na Başkan Çetin Akın ve Başkan Yardımcılarının katılması ile Başkan Çetin Akın’ın hafta boyunca gerçekleştirdiği ziyaretler ve katıldığı programlar ile Turgutlu Belediyesinin ihtiyaç sahibi ailelere yakacak desteğinde bulunması yer aldı. Bültende ayrıca Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar da paylaşıldı.

Haftalık Haber Bülteni her hafta salı günü Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında yayınlanıyor.