#

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni 50.Bölümüyle Yayında

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninin 50. bölümü yayınlandı. Bülten, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Turgutlu Belediyesi tarafından bir yıldır haftalık olarak yayınlanan haber bülteninin 50. bölümü paylaşıldı. Bültende bu hafta; 2023 yılının ilk meclis toplantısının yapılması, Başkan Çetin Akın’ın ocak ayı meclis toplantısının gündem maddelerinden biri olan “Belediyemiz norm kadrosunda boş olan memur kadro değişiklik talebi ve personel grupları arası aktarma hususu”nun oy çokluğuyla reddedilmesi sonucunda 31 personel alımı teklifinin gündemden geri çekilmesinin ardından yaptığı açıklamalar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen program, Tüm Belediye ve Yerel Yönetimler Hizmetleri Emekçileri Sendikası ile yüzde 59’luk artışla 1750 TL’ye yükselen sosyal denge tazminat sözleşmesinin imzalanması yer aldı. Bültende ayrıca Basın Yayın ve Halkla Müdürlüğünün Güney, Çepnibektaş ve Yıldırım Mahalle Muhtarları ile gerçekleştirdiği röportajlar ile Fen İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin kent genelinde yaptığı çalışmalar paylaşıldı.

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni her hafta salı günü Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarında yayınlanıyor.