#


Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteni 51. Bölümü Yayında

Turgutlu Belediyesi Haftalık Haber Bülteninin 51. bölümünü yayınladı. Haber bülteni Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Turgutlu Belediyesi tarafından hazırlanan, hafta boyunca gerçekleştirilen çalışmaların, etkinliklerin ve faaliyetlerin paylaşıldığı haftalık haber bülteninin 51. bölüm yayınlandı. Bültende bu hafta Başkan Çetin Akın’ın Cumartesi Pazar Yeri’ne ziyareti, Başkan Akın’ın açıklamaları, Turgutlu Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen “Şiirle Nazım’ı Anıyoruz” etkinliği ve Prof. Dr Tolga Yarman’ın konuk olduğu “Enerji Savaşları Göbeğindeki Türkiye’ye 2023 Seçimlerine Dönük Uyarılar” konulu söyleşi ve konferans, Başkan Çetin Akın, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa İl Jandarma Komutanı Zafer Tombul, Turgutlu Kaymakamı Selamı Kapankaya, Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Ahmet Daşkan ve Meclis Üyesi Hasan Yaman’ın Urganlı Mahallesine ziyareti, Başkan Akın’ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun programlarına katılması, AKM Lise Tiyatro ekibinin okul kütüphanelerine desteği, Başkan Akın’ın İYİ Parti kongresine katılması, Başkan Yardımcıların devam eden Çamlıca Yolu’nda incelemelerde bulunması yer aldı. Bültende ayrıca Turgutlu Kent Müzesi tarafından düzenlenen Müze Sohbetleri programında “Yankı Gazetesi arşivinden fotoğraflar ve haberler” konusunu işlenmesi, TURBELDAK ekibinin gerçekleştirdiği yürüyüş etkinliği ile Fen İşleri Müdürlüğünün hafta boyunca sürdürdüğü çalışmalar paylaşıldı.

Haftalık Haber Bülteni, her hafta salı günü Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Turgutlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarından yayınlanıyor.